2008. október 6., hétfő

Bááá

Néhány napig nem volt kedvem Szilárd pulcsiját kötni, de hétvégén ismét belefogtam, kötöttem pár sort. Ma este összeszedtem magam és nekiültem rendesen, megkötöttem a másik ujját kb. félig, amikor összemértem az elsővel. Gyanúsan szélesebbnek tűnt. Megszámoltam a szemeket, 36 szem helyett 48-at szedtem fel valami oknál fogva az elején! Bááá! Lebontani az egészet. Azt hiszem, megint elment a kedvem tőle egy kis időre...


Amúgy sem volt valami jó napunk, StenSapunak ismét kijött a köszvénye, engem nátha kerülgetett egész nap, Szilárd pedig 3 napja nyavalyog, mivel bújik egy rágófoga. Annyi öröm azért szorult a napba, hogy végre megjelent a boltok polcain a glögi. Imádom, hasonlít a forralt borhoz, csak alkoholmentes, piros bogyókból készül és téli/karácsonyi ital. Be is vásároltam 2 dobozzal, jó forrón az igazi, finnek mazsolával és mandulával isszák, na mazsola nincs itthon, a mandulát meg nem szeretem benne, így most csak magában kortyolgatom, miközben mérgelődök a pulcsi felett. Grrr.

7 megjegyzés:

gabcsap írta...

Juj,de bosszantó az ilyen:( Jól elszámoltad:(
Ha túl lesztek a nyűgösségen,biztos jobban fog menni!

helen írta...

Én is főztem egy almás-télies fűszerezésű teát. Azaz csak lógattam a filtert ;) Meghoztad hozzá a kedvem...

Jah: zoknit kötök! :D

Emi írta...

De megkóstolnám az a glögit!
Nagyon bosszantó, hogy le kellett fejteni a már megkötött darabot. Én sem szeretem fejteni, ha lehet elkerülöm. És ha nem akaródzik kötni, annál inkább fogjál neki. Meglátod, egy-kettő kész lesz.

ritarozi írta...

Én is bontottam tegnap este. Igaz csak zoknit. (A te leírásod alapján fogtam bele). Hát, izé. Kétszer sikerült elszámolnom a szemeket, és mindig a harmadik tűn. Egy egész ujjat lebontani azért lelombozóbb. Együttérzésem. ;)

Lívi írta...

Mi is kaptunk egyszer Finno.ból egy doboz Glögit :-))) (felejthetetlen a neve :-)))
Aztán addig -addig őrizgettük, és vártuk AZ alkalmat a kinyitására, míg végül lejárt a szavatossága :-(((
De most, hogy leírtad, legalább már tudom, mi volt a dobozban :-)

Lívi írta...

Ja, és egy kérdés: Glöginek kell ejteni, úgy ahogy magyarul kimondom?

Jucuu írta...

Lívi glöginek kell ejteni. :) Kár, hogy nem kóstoltátok meg, fincsi. Bár nem mindegyik fajta. Na, legközelebb a klubba ilyet viszek. :)