2010. június 4., péntek

További részletek a kecskeméti közös kötésről

Kicsikató segítségével megtaláltuk a megfelelő helyet a közös kötésre, méghozzá az Angelo Café nevű helyen fogunk összejönni. Ez a kávézó a központban található, a Fodor cukrászdához közel, a Református templom mögötti macskaköves utcában. Van nekik egy teraszuk is, ide tervezünk kiülni jó idő esetén.
Aki nem tudja a pontos helyet, álljon meg a szökőkútnál a sétálóutcán, ott már biztos hallani fogja a kötőtűk csattogását és csilingelését...
A cím: Angelo Kávézó és Cukrászda, Szabadság tér 6. Térkép.
Ha valaki nem biztos abban, hogy odatalál, küldjön nekem egy e-mailt, amiben telefonszámot cserélhetünk és így szükség esetén tudjuk egymás hívni a találkozó előtt.

A találkozó délután lesz, fél 3-kor kezdünk.

A Barka fonal minket is megajándékozott egy motring kézzel festett fonallal, amit kisorsolunk a találkozón. Itt is szeretném Gabinak megköszönni!
Ennek örömére úgy döntöttem, hogy én is viszek néhány sk. növénnyel festett fonalat, amit szintén kisorsolhatunk s ha másnak is van kedve hozni a fonalgyűjteményéből egy-kettő fonalgombolyagot, az még jobb.

Annyit kérnék még, hogy aki jönni szeretne, az akár itt megjegyzésben vagy egy e-mailben jelezze egy héten belül, hogy a kávézónak tudjunk mondani egy körülbelüli létszámot.

Én már készülök... :)

7 megjegyzés:

Verocs írta...

Szia!
Az Angelo jó hely, szeretem...ott leszek, legalábbis eddig úgy néz ki :)nem dolgozom, bár a víz közbeszólhat, mert árvízkészültség van nálunk (MH)Ha valami változás van, mindenképp jelzem, várom, hogy találkozhassam veletek!! Addig kérjetek jó időt, nagyon sok emberre ráférne..
Verocs

KicsiKató írta...

Én megyek (micsoda meglepetés...:))))

Amanda írta...

Nagy sóhaj, nekem még ez is messze van. Legyetek minél többen, és érezzétek magatokat nagyon jól.

King.art írta...

Mi is megyünk Timivel. :)

Csipcsilla írta...

Judit!
jelzem: megyek!!!!
:-))

Erika írta...

Hmm... én lélekben veletek leszek és itthon horgolok, ha engedi a kis hajcsárom...:) Érezzétek jól magatokat! Mindenkit puszilok!

micuska írta...

Én is megyek, bár tudom, hogy már nem olvasod. Majd ott bemutatkozom.