2008. november 12., szerda

Tilda

A legújabb szerzeményem egy Tildás könyv.


Régebben nézegettem Tildás blogokat, de valahogy nekem nem annyira jön be ez a hangulatvilág. Mégis, mikor a kézimunkás könyvklubból jött az ajánlat, hogy ezt a könyvet megvehetem jó áron, rákerestem a neten, mit tartalmaz, megérné-e megvenni. Végül a vásárlás mellett döntöttem.
Tegnap megérkezett postán, először el is felejtettem, este vettem észre a kibontatlan csomagot az asztalon.
Leírom, hogy zajlott le a könyv átlapozása:
Aha.
Aha.
Hmm.
Ez jó!
Hú, de jó.
De szuper!
Egyre csak jöttek a jobbnál jobb ötletek, minták, nem győztem ámuldozni. Készítettem néhány képet, miket szeretnék elkészíteni a könyvből, de csak kettőt rakok be ide, kedvcsinálónak.
Magamnak (vagy ajándékba is akár) ilyen kis táskát:


Szilárdnak ilyen macit:

4 megjegyzés:

helen írta...

Hm, nálam totál bejön ez a látványvilág. Egy egész lakásnyi ilyen dekorációt, cuccot el tudnék képzelni :))) De nekem nincs meg a könyv. Talán ideje lenne megvenni.

Csilla böködéje írta...

Szia Jucu már egy jó ideje olvasgatlak, sőt elárulom, hogy a leírásod alapján tanultam meg zoknit kötni és igazán a szerelmese lettem.
A blogod nagyon tetszik , csodás dolgokat kötsz a fiacskád pedig igazán tündéri kissrác.
Nem tudom szabad-e kéréssel fordulnom hozzád. Nincs véletlenül kesztyű leírásod? Kétujjas illetve az ujjnélküli kétujjas is érdekelne. Valamit találtam, de a zoknileírásud után inkább benned bíznék.
Szép napot, üdv. Csilla

Csilla böködéje írta...

Majd, elfelejtettem a könyvet én is a minap vettem meg. A maci nálam is tervben van azzal a különbséggel, hogy az egyetemista lányom kapja nem egy babóca.:-)

Unknown írta...

sose hallottam ezekről a könyvekről, de szeretném ha a polcomon lennének....