2008. november 21., péntek

Eladó - Elkelt


Ugyanabból a fonálból, amiből a téli sapka is készült, elkezdtem kötni egy Suvi-Tuuli sapit. Az első körben túl kevés szemet szedtem fel, a próbánál kiderült, hogy kicsi Szilárd fejére. Sebaj, lebontottam a félig kész sapkát és újrakezdtem.
A második körben a szemszám nagyjából megfelelő lett, de fogyasztást a tetején túl korán kezdtem el, s emiatt Szilárd homloka kint van. Ami télen azért annyira nem előnyös.
Lebontani nem volt kedvem egy cseppet sem, ezért úgy döntöttem, hogyha valaki szeretné a saját babujának, akkor a fonal (1100ft) és a postaköltség áráért eladom.
Szilárd fejkerülete 46.5cm, úgy gondolom, hogy kb. 44cm-es fejkerületre megfelelő lehet a sapka.
Néhány kép a sapkáról Szilárd fején:




Sapka, ami kicsi lett
Modell: Suvi-Tuuli sapka
Fonál: Novita Mambo (70% gyapjú, 30% akril), 45g
Kötőtű: 6mm zoknikötőtű

7 megjegyzés:

Emi írta...

Nagyon tetszik a sapi, elkészitem a fiamnak is. Szép napot kivánok.Emőke

kisgekkó írta...

Enyém lehet?stippi stopi,de ha felébredt B. mérek egy fejkerületet..

kisgekkó írta...

ja és nagyon szép színe van:))illik a leveles Bambimhoz és a zöldGirámhoz!és Botond ma 11 hónapos,tisztára jó ajándék lesz neki!majd levélben egyeztetünk,hova is utaljak!

Jucuu írta...

Oké Réka, akkor írd majd meg, hogy jó-e a méret s azután e-mailben egyeztetünk. :)

kisgekkó írta...

hihetetlen, de lehet,hogy nem....45,5 B.fejkörfogata....brühühühü....pedig nekem akkor is kell,majd hordja tavasszal vagy a tesó!Annyira szép a színe,meg a fazon, meg a kötésed,egyszerűen beleszerettem...

Jucuu írta...

Fejére pici biztos nem lesz, csak esetleg a homloka neki is kicsit jobban kilátszik. A képeken látszik, hogy Szilárdra is elvileg jó még, de én olyat szerettem volna, ami jobban véd. Írsz e-mailt, hogy miként döntöttél? :)

kisgekkó írta...

írtam!:)