2008. november 27., csütörtök

Anyukám

megérkezett tegnap éjszaka. Már nagyon vártuk, s bár Szilárd reggel igencsak megilletődött, de fél óra alatt felengedett s a Mama ölébe is gyorsan beleült.

Anyukám bőröndje teli volt finomságokkal, dióval, mogyoróval, mandulával, mákkal, szaloncukorral, mustárral. Ezek mellett hozott nekem 2 csomagot is, az egyiket Mónitól kaptam, benne gyönyörű horgolt terítők, egy csodás horgolt kistáska és néhány főzős újság. Még egyszer nagyon köszönöm őket!


A kistáska rögtön megtalálta szerepét és helyét, a félkész állapotban lévő zoknim kötött ki benne.


A másik csomag Kingától jött, benne Aldis zoknifonalak voltak. Jaj, ezek is nagyon tetszenek, lehet belefogni újabb lábbravalókba. :)


Kingának cserébe pedig ez a 4 gombolyag fog Anyukám bőröndjében hazautazni:

4 megjegyzés:

Emi írta...

Mindigis ilyen fonalra vágytam, de nálunk sajnos ilyet nem lehet kapni. De majd egyszer, lehethogy........Mutasd majd a zoknikat, amike készitettél. Kellemes időtöltést az anyukáddal.

Moncsi írta...

Nagyon örülök, hogy anyukád szerencsésen megérkezett, és, hogy szerény "alkotásaim" elnyerték a tetszésedet. Azokat az Aldis fonalakat én is elfogadnám, mert soha nem érek oda, hogy vegyek. Ha bárki hozzájutna, szívesen megvenném. Ezt vehetitek kérésnek is! :))

King.art írta...

Jaj, de örülök, hogy anyukád megérkezett és a fonalak is :) Remélem tényleg tetszenek, Neked van összehasonlítási alapod hozzá. Alig várom már, hogy az enyémek meg itt landoljanak az egyéb kis megrendeléseimmel együtt.

Névtelen írta...

Na,csak nem maradtál ki az Aldis fonal őrületből:))))))