2008. május 18., vasárnap

Hordozókendős találkozó

Szombaton hordozókendős találkozón voltunk. Egy finn fórum tagjai szervezték és az ország minden feléből özönlöttek az anyukák (és pár apuka is). :)
A találkozó lényege az volt, hogy összefogdoshassuk a szebbnél szebb kendőket és megismerhessük egymást személyesen is.
Tavaly körülbelül 300 féle kendő gyűlt össze, most szerintem nem volt ilyen sok, de így is szemet gyönyörködtető volt a látvány. Egy iskola tornaterme volt a találkozó helyszíne, a bordásfal kitűnő szolgálatot tett, nagyon jól mutattak rajta a hordozók.

Az egyik oldalon a mei tai kendők és SSC-k voltak, sőt még egy podeagit is láttam. Egy Hippis márkájú mei tai-t fel is próbáltam Szilárddal (aki a lenti képen épp felfedezi a tornatermet), sajnos StenSapu nem készített róla fényképet, pedig jó lett volna emlékbe elrakni egyet róla, olyan szép volt.


A másik oldalon a hosszú kendők voltak kiterítve. Mivel elég korán érkeztünk, a képre csak egy részük került, távozásunkkor a bordásfal már elég magasan be volt fedve velük.


Voltak olyan kendők, amiket csak a padra terítettek.


Didymos Indio-kból elég nagy kupac gyűlt össze.


Didymosok egyik fele:


A másik fele még hézagosan:


Hoppediz és Vatanai márkájú kendők:


Végre élőben is megcsodálhattam az álomkendőt, méghozzá egy selyem Didymos Nino-t! Csodás volt a tapintása és a fénye.
Találtam egy új szerelmet is, méghozzá a kender alapanyagú Indio-t. A színe és mintája magával ragadott, és mivel szépen betört kendő volt, nagyon puha és lágy volt az esése.

A találkozóról haza nem üres kézzel jöttünk! Két másik fórumtaggal közösen rendeltünk a Didymostól kendőt 2 hete, s a találkozón kaptam meg a sajátom. De erről beszámoló a következő bejegyzésben lesz. ;)

1 megjegyzés:

000 írta...

Csocsi Juca!Én azt szeretném kérdezni,hogy miért nem csinálsz te magad hordozó kendőt?