2010. december 7., kedd

AKCIÓ!

A játékom mindkét nyertese fonalat kért, s az egyik nyeremény el is készült a múlt héten. Különleges alapot kapott a festés, gyapjú-bambusz-selyem keverékéből készült zoknifonalra került a barna két árnyalata:


Valahogy úgy vagyok én ezzel a festéssel, hogy mindig a legutolsó festésem tartom az eddigi legjobban sikerült munkámnak, imádom a festett fonalaim, s mindig nehéz szívvel válok meg tőlük... De hát pont ezért is kezdtem el árulni őket, hogy mi is beférjünk a lakásba a fonalak mellé és továbbra is rotyoghasson a festéklé a tűzhelyen.
Gabcsap fonala nagyon szép lett, de mivel nagyobb adagot szeretek festeni egyszerre, így magamnak is bedobtam a fazékba két motringgal. Így mikor Gabcsap fonala postára kerül, nekem is marad szagolgatni és simogatni való. Az enyéim annyiban különböznek a fenti színátmenetestől, hogy ezeken foltokban vannak a világosabb és sötétebb részek, kíváncsi vagyok, hogy hogyan mutatnak majd a zoknin, merthogy mindkettő zoknifonal, eltérő vastagságban és már mindkettőhöz megtaláltam a mintát.


Az akcióról sem feledkezek ám meg:
a közelgő ünnepek örömére akciót hirdetek meg a Made by Jucuu-n!
December 29-ig -10% árengedménnyel vásárolhatóak meg a
a kötött ruhák pedig -5% árengedménnyel kaphatóak!


3 megjegyzés:

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Gyönyörűek a fonalaid, ez a meleg barnás színátmenetes különösen közel áll hozzám! Nagyon szépek! Kérdezni szeretnék Tőled valamit, vagy aki tudna segíteni nekem! Régóta szeretnék venni egy kötőgépet, de sehol nem találtam utalást arra melyik jó, vagy honnan vegyek! Tudnál,tudnátok segíteni??? :))) Előre is köszi!!!

Rosina írta...

Szia! Hogyan lehet rendelni tőled fonalat? Én nem tudom használni azt a Made by Jucuu-t...
tetszik a blogod!!!

Jucuu írta...

Szia! Köszönöm érdeklődésedet! Most nincsenek fonalaim eladásra, költöztünk és a módja még nem tisztázott számomra, milyen módon vihetem tovább az üzletet. A madebyjucuu működik az oldalsávban a Termékeim cimszó alatt kattintva, madebyjucuu.blogspot.com címen, sajnos a madebyjucuu.com cím bizonytalan ideig nem üzemel.