2009. január 12., hétfő

Végre

Végére értem a tavalyi évben befejezett kézimunkáimnak. A számlálóm szerint bő 2.5 kg fonalat sikerült elhasználnom, nagyon remélem, hogy ebben az évben ennek minimum a duplájára sikerül feltornázni...

Az a tervem, hogyha elkészül valaha a varrószobám (lent kép a jelenlegi állapotról) és rendbe raktam a fonalaim, akkor megmérem őket, pontosan mennyi van (rengeteg). Hátha ez visszafog kicsit a vásárlásban. Ugyanis a múlt héten büszke voltam magamra, hogy idén nem vásároltam még fonalat, erre mi történt szombaton? Ezekkel tértem haza:


S tudom, hogy a héten megint fogok venni, mert húgomnak beígértem egy felsőt, amihez nincs a készletemben megfelelő alapanyag.

A képen látható sárga ISOVELI fonál színe kicsit csal, valóságban gyönyörű napsárga. Ez egy vastagabb gyapjúfonál, amiből szerintem kellemesen meleg pulóvereket lehet kötni. Nemrég jutott tudomásomra, hogy a gyártó beszünteti ez a színt, így úgy döntöttem, hogyha bárhol látok ilyet, azt megveszem. Remélem sikerül összegyűjteni pár projektre valót, imádom ezt a színt, magamon és Szilárdon is el tudnám képzelni. Ennyit a megtartóztatásomról fonalügyben...
Az alsó sorban pamutfonalak sorakoznak, ajándékok készülnek belőlük, a mályvaszínű már kötőtűn is van.

És Bubi kérésére egy kép a varrószobáról, azaz a benne lévő dobozhalomról:

8 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Egy baráti ölelés tőlem, nézz be hozzám!

Amaranta írta...

Tőlem is kapsz egyet, ha benézel :-)

helen írta...

Ezeket a fonalakat nem csoda, hogy nem tudtad otthagyni! :) Sok sikert a sok-sok kötéshez :))

bubi írta...

Kösz! És hajrá, nehogy kitúrjanak a dobozok a varrószobából! ;o)))

Boti írta...

mit készítesz a mesés pamutfonalakból?
pár gomolyagnak én sem tudtam ellenállni, és kosaramban pihenek azóta.

Jucuu írta...

A pamutfonalakból mosható mosogatórongyok lesznek. :) Ilyenek:
http://carolbristoldesigns.com/?page_id=171

Moncsi írta...

Megint csodás fonalakra akadtál, csak fájdítom a szívemet, de ne legyek telhetetlen, mert már Dunát lehetne rekeszteni nálunk is a sok gombolyaggal. Ezekért a szépségekért, és az eddigiekért is, úgy érzem, jól meg kell, hogy öleljelek!
Puszi!

Anna anyja írta...

Milyen jókat fogsz alkotni ebben a szobában!