2008. szeptember 24., szerda

Készülőben


A egyik ujja kész, a másikba is belekezdtem. A sötétbarna fonalból már csak pár gramm van, ezért tegnap bementem a fonalboltba venni egy gombolyaggal. Legalább 15 szín volt a polcon ebből a fonalból s csak egy hiányzott választékból. A sötétbarna természetesen. Legkorábban jövőhét vége felé lesz megint. Így most nem kell megerőltetnem magam a pulóver kötésével, de nem is bánom.
Addig is be kell fejeznem annak a zokninak a párját, ami a zoknikötés leírásában szerepel. Három próbakötőm is visszajelzett, elkészültek a zoknik. Tehát már csak a szöveg és képek szerkesztése van hátra és rakom is fel a leírást.

8 megjegyzés:

Anna anyja írta...

Szuper! Várom, gondolom, nem vagyok ezzel egyedül : )
Másik Judit

viru írta...

Én is nagyon várom!

helen írta...

Juhééé :D

Moncsi írta...

Szia Judit!
Teljesen véletlenül akadtam a blogodra, helytelen magyarsággal élve: LE VAGYOK NYŰGÖZVE! Gratulálok a fantasztikus kreativitásodhoz, és a gyönyörű kisfiadhoz, akin remekül állnak az alkotásaid.Igazán nem állítanám egyikről sem, hogy félresikerült, egyszerűen: szuperek.Sok sikert a továbbiakban is, és jó egészséget kívánok Nektek. Ha nem bánod, figyelemmel kísérem a tevékenységedet ezentúl. Nagyon tetszik, amit láttam!

swarbli írta...

Hú én is nagyon szeretnék megtanulni zoknit kötni! Alig várom, hogy beinduljon a dolog. Addig esetleg annyit kérdeznék, hogy milyen összetételű és milyen vastagságúra fonalra kell vadászni ha az ember zoknit akar kötni?

gabcsap írta...

Én is nagyon várom a zoknikötést:)

Névtelen írta...

Én is nagyon várom a zokni-képzőt!!:-))
Varanka Krisztina

Jucuu írta...

Nagyon örülök, hogy ennyire lelkesek vagytok! Nagyjából kész a leírás szerkesztése, egy kis símítás még rajta és rakom is fel. A legelső bejegyzés a fonallal is foglalkozik, így most arról nem írnék részletesebben itt. :)