2008. július 22., kedd

Alkotó Blogoló

Mályvacsiga ajándékozott meg ma engem ezzel díjjal, nagyon köszönöm neki, rendesen meghatódtam reggel, mikor elolvastam az üzenetét.


A díjat Zsuzsi alapította a napokban, bemásolom a feltételeket:

A feltételek igen egyszerűek. Aki díjazott, az maga is díjazóvá válik, és továbbadja 2 bloggertársának.
1. Kiválaszt 2 olyan blogolót, aki neki kedves, akinek az alkotásait sokra tartja

2. Meg is indokolja, hogy miért éppen őket díjazza

3. Majd hagy az illető oldalán egy üzenetet, amiben felhívja a figyelmét rá :)


Bármelyik magyar blog díjazott lehet, ahol alkotó tevékenységről tesz tanúbizonyságot annak írója. Lehet az bármilyen kézimunka, scrapbook, kreatív gasztroblog, ez csak a díj átadóján múlik.


Az én díjazottaim pedig:
Puhababa - nagyon szeretek az oldalára járni ötleteket meríteni, a képeit nézegetni.
Vera - akinek a blogjáról rengeteg hasznos dolgot és sok finom receptet lestem már el.

Mályvacsigának pedig mégegyszer köszönöm, hogy megtisztelt ezzel a díjjal!

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok a díjadhoz. Ma találtam rá a blogodra, majd szívesen visszaolvasok még az előző bejegyzéseidben. Csak azt gondoltam le kell írnom már most, hogy mennyire irigyellek Finnország miatt ;) Szeretsz ott élni? Üdv: Rinka

Névtelen írta...

Kedves Jucuu!

Most találtam rá a blogodra és elkápráztattak a munkáid a tehetséged! Hihetetlenül példaértékűnek tartom, hogy egy minden bizonnyal energiabombaként létező kiskrapek mellett van energiád és türelmed ilyen hasznosan kitölteni a szabad perceket (én ilyenkor is azon mérgelődöm, hogy nincs egy szabad percem). Közeleg a kislányom 1. szülinapja - na jó, novemberben lesz, de én már nagyon készülök. Nem, tudom, megrendeléseket vállalsz-e, de a télre való tekintettel szeretnék az ernyőkocsijába egy gyapjúval bélelt betétet. És nagyon örülnék, ha te kezeid között születne meg.

Üdv.:BoogieMami.

Jucuu írta...

Szia Rinka és BoogieMami!
Igen, szeretünk itt élni, nyugodt az élet errefelé. :)
BoogieMami észrevetted-e, hogy én itt messziföldön Finnországban élek? Nem tudom, mennyire érné meg neked anyagilag velem varrattatni? :) De azért ha van kedved, írd meg, milyenre gondoltál. ;)

Névtelen írta...

Láttam, hogy kint éltek. Pfff...fogalmam sincs, mennyi lehet a postaköltség. Tutsz ebben segíteni? Mármint, hozzávetőlegesen mennyit kóstál egy csomagküldés?

BoogieMami.

(Igen, szeretném-szeretném-szeretném!!!)

Névtelen írta...

Sziasztok!

A férjem sokat jár Finnországba (kamionozik), történetesen Tamperébe is. Szóval ha esetleg gondoljátok... Biztosan szívesen elhozza azt a kis csomagot ;) Mi Gödöllőn élünk, sokat járok Budapestre és Törökbálint környékére, tehát ha neked megfelelő BoogieMami akkor ebben tudnék segíteni. Régóta vagytok kint? És végleg már? Sajnos én még soha nem jártam Finnországban. De azok alapján amiket képen láttam a férjem mesélt, és akiket megismerhettem finn embereket, bátran merem állítni, hogy ha egyszer elmennék Magyarországról akkor az tuti csak Finnország lehetne :)

Üdv: Rinka

Jucuu írta...

BoogieMami ha írsz egy e-mailt, hogy milyenre gondoltál, végiggondolom, hogy meg tudom-e csinálni. Mert mint látjuk, kapnánk is segítséget a hazaszállításhoz. Köszönet érte Rinkának és férjének!

Névtelen írta...

Igen, nagyon jól hangzik a dolog. Én Debreecen közelében lakom, de van egx csomó barát-rokon Pesten, így az átvétel is megoldható (ha már ennyit utazik a kis csomag...)
Oké, este küldök mail-t, lemérem a babakocsit és majd átgondolod akkor.
Rinka, előre is köszönöm, már magát a szándékot is!

Üdv.: Z.

Névtelen írta...

ill. az aláírás, BoogieMami, csak a becenevem kezdőbetűjét írtam oda véletlenül (Zazie)