2008. június 12., csütörtök

Titkos dolgok

Tegnap varrtam valamit, amiről nem tehetek be képet :(. Bár nem valószínű, hogy akiknek szánom a dolgot, erre járnának, de mégsem szeretném megkockáztatni. Pedig annyira lelkes vagyok!
Annyit elárulhatok, hogy a mumussal, azaz a ferdepánttal van kapcsolatban. Megint nagyon kellemes élmény ért, elég szép végeredményt értem el a varrásánál. Kicsit túl lelkes is vagyok, így a kanyarokban gyakran a hátsó széle nincs levarrva, de eddig elég tűrhetően tudtam korrigálni. :) Gondolom ez is olyan dolog, amiben gyakorlat teszi a mestert.
Persze később lesznek képek is, majd ha megkapták az érintettek a "valamit". Így legalább akkor is tudok majd bemutatni valamit, amikor épp nem is csinálok semmi kézimunkát.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát, Jucuu kedves, ez szép poszt volt:-) Most akkor tök idegesek vagyunk, hogy vajon mit varrtál, és vajon mikor látjuk... Lényeg, hogy van ferdepántja:-)))))

malyvacsiga írta...

Atyám, akkor aferdepánt nem csak nálam....????????????? Hú, megnyugodtam ám, azt hittem, extra béna vagyok, hiszen elvileg olyan egyszerűnek tűnik...

Szilva írta...

Jucuu, Te aztán tudod fokozni a hangulatot! Ezek szerint viszont nem nekünk készült, mert mi itt vagyunk:) Legalább ezt már tudjuk:)