2008. június 16., hétfő

Pelenkabelsők

Már korábban említettem, hogy belekezdtem egy újabb adag pelenka készítésébe. Múlt héten vettem hozzájuk 10 méter gumit, így egy darabig nem lesz belőle itthon hiány. :)
Egyik este begumiztam a pelenkákat, de a körbeszegést nem tudtam akkor csinálni, mikor Szilárd aludt, ugyanis az interlockom hangja vetekszik egy traktoréval. Ezért hát péntek késő délután StenSapu és Szilárd elmentek egy nagyot sétálni, én pedig nyugodtan be tudtam fejezni a varrást.
10 pelenkabelsőt gyártottam Szilárdnak, a moshatópelenka találkozón vásárolt bébiplüssökből.


Készült még 4 ajándék pelenka is, amikről csak később fogok írni, de ezek is szerepelnek az alábbi képen. Hogy melyik az a 4, az maradjon egyelőre titok.

6 megjegyzés:

puhababa írta...

Csodaszépek, mint mindig. :)

Lili írta...

aztaa!!! Jucuu, ezek vadítóak!

King.art írta...

Juj, de gyönyörűek Jucuu! Ezek a színek! Ezek a Mummut minta alapján vannak? Hogy lesz neked olyan szép fodros a széle? Lehet azért, mert te kívűlről varrod?
Akárhogy is elfogadnék egyet :)
Kinga

Jucuu írta...

Köszönöm mindenkinek!
Kinga ez a Cuddlebuns pelenka mintája alapján van, itt-ott átalakítva. Szerintem azért ilyen fodros, mert kívülröl varrom.

Lujzus írta...

Hol szerezted be ezeket a csodaszép anyagokat és patentokat? Sehol nem találok szines patentokat :(

Jucuu írta...

Szia Lujza!
Az anyagokat itt nálunk Finnországban vettem, a patentok KAM márkájúak, sajnos még nem sikerült kiderítenem, Magyarországon lehet-e kapni ezt a fajtát. Esetleg külfödről tudnál rendelni, Finnországból biztos, de innen lehet drága lenne. Itt az alsó képre kattintva megnézheted a színeket. http://www.kestovaippakauppa.com/?tuotenaytto&tuote_id=581&avaa=10015
Itt elég drágák a patentok, pl. 50 darabos szett 5 euró.