2008. június 18., szerda

Alátét babakocsiba

Ma kivételesen babakocsival van kapcsolatban a bejegyzésem. :O
Hétvégén utazunk Magyarországra egy hónapra, s úgy gondoltuk, otthon praktikus lenne egy esernyő babakocsi, ha másért nem, hát a csomagjainkat cipelni benne. Ezért aztán vettünk egyet.
Nem tudom megérteni, hogy miért van az összes babakocsin vízhatlan anyag. Rendben, hogy könnyű tisztán tartani, de talán fontos lenne az is, hogy a gyereknek mennyire kényelmes melegben, izzadva ülni rajta. Szerintem nagyon kellemetlen lehet.
Nem volt mit tenni, varrnom kellett egy alátétet (Szilárd alá tétet :), hú de jó a humorom). Találtunk egy nagyon aranyos mintás pamut anyagot a méteráru boltban, ebből lett a huzat. Bélésnek 2 réteg bambusz/pamut anyagot raktam, így kellemesen puha lett, a bambusz pedig nagyon jó nedvszívó, emiatt is jó választás volt. Mivel kispárna is volt a babakocsihoz, ez is kapott egy huzatot.


Szerintem nagyon aranyos lett a végeredmény, bele sem rakjuk Szilárdot soha, hogy mindig látszódjon. :D
Ja, erre is varrtam ferdepántot, nem hagyhattam ki. :)

7 megjegyzés:

puhababa írta...

Hát ez nagyon édes lett, és nagyon szép az anyag. Szerintem se tegyétek bele Szilárdot... ;)

Névtelen írta...

Szerintem is nagyon szép, és most már egyre jobban tendálok (általad) afelé, hogy én is szeretnék varrrrrrrnii (tudni)!!! :S
Nagyooon ügyes vagy :)), bár gondolom mindenki ezt mondja, de nekem is közölnöm kell! :-))
Hédi

kisgekkó írta...

Jucuu!Ez vadállat jó lett!:))DE komolyan,írtó jó ez az anyag!Itthony miért nem lehet ilyet (se) kapni?nagyon tetszik!!És szupi ötlet...nagyon ügyes vagy!!!

kisgekkó írta...

ja az mondtam,hogy a zöld után az ilyen vadállatos minták a kedvenceim?hihihi
mindenesetre ha tudod a klubba hozd el hadd nézzem meg élőben is!(kiváncsi vagyok hogy csináltad,lehet,hogy én is varrok valami hasonlót...)ja otthon bambusz anyagot se lehet kapni..pedig azután is csorog a nyálam...

Névtelen írta...

Hát, Kisgekkó mindazt leírta, amit én is szándékoztam: szuper lett; miért nincs ilyen anyagválaszték itthon; kender-pamut szintén beszerezhetelen, vagyis most hallottam erről először. Üdv: galang
Lehet, hogy érdemes lenne ráállnod egy anyagküldő netes boltra. Biztos bejönne.

Névtelen írta...

Hát valóban, a többiek leírták, amit én is akartam. Az ilyen és hasonló anyagokért írigyellek igazán, mert itthon alig kapható, ami meg igen, az méregdrága.
Szuper egyébként, de Szilárd is édes lesz benne :)
Kinga

Jucuu írta...

Köszi nektek, kedvesek vagytok! A klubba elviszem az alátétet, remélem nem felejtem el.