2008. január 23., szerda

Kötött dolgok és fonalak


Finn barátnőmtől kaptam egy leírást gyapjúnadrág készítéséhez. Szeretné közzétenni a neten a modellt s tudni szerette volna, hogy használható-e. E leírás alapján készült el a képen látható nadrág, annyi változtatással, hogy a lábszárakat beszűkítettem. A fonal Zitron Loft 100% merinogyapjú, összesen 87g-ra volt szükség belőle.


Egy nagyobb méretű gyerektakaróhoz még húgommal, Ivettel néztünk ki egy fonalat. Meg is rendeltem a hónap elején és múlt héten végre megérkezett a postára. 75% merinogyapjúból 25% selyemből áll, TeeTee Primavera a márkája, a színe gyönyörű babazöld. Alig várom, hogy belekezdhessek a takaróba, de mivel nyári használatra tervezem és előtte még jópár dolgot meg kellene kötnöm, így várok vele egy kicsit. Íme a fonalak, összesen 500g.


Elkészült egy újabb Calorimetry is, saját magam részére, de gombot még nem vettem hozzá. A fonal (természetesen :)) Noro Kureyon.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csocsi!Nagyon tetszik az új metród!Az enyémet nem láttam a listán,a feketét...Csak nem hogy esetleg készen van?A Szilárd nagyon zabálnivaló!!!Pusza.Ivi