2007. november 18., vasárnap

Fonalak és kiscipő

Nagy örömömre pénteken megérkeztek a legújabb fonalak. Ezek mind előfonalból vannak és egy levelezőlistán keresztül több emberrel közösen rendeltük egyenesen a gyártótól, és így kedvezményes áron kaptuk őket. Pénteken jártunk egy kézimunka expón is apával és Szilárddal, ahol sikerült venni 2 köteg gyapjúfonalat kesztyűhöz és sapkához, ezek a képen középen vannak.


Körülbelül 2 hete elkészült a Szilárd kiscipője is, csak a gombok hiányoztak róla. Tegnap eljutottam a kedvenc rövidárú boltomba és sikerült is megfelelő gombot találni. Íme ilyen lett:


Merinogyapjú fonalból készült, a mintát Katharina Buss Kötött babaholmik című könyvében találtam. Ezt a könyvet még legkedvesebb barátnőmtől kaptam 4 éve, amikor még híre hamva sem volt a Szilárdnak, de Mária sejthette, hogy jó hasznát veszem majd valamikor. Köszönöm mégegyszer így utólag is!
S lássunk egy képet a Szilárdról is lábán a cipőkkel:

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Helló Judita!

Nagyon édi ez a kiscipőcske, ilyen nekem is tutira kell majd...
Nagyon ügyes vagy!
Megnéztem a képeket, amit a neten küldtél, nem tudom ide is lehet-e írni most ilyeneket, de mindegy most leírom, hogy mennyire hasonlít rátok a Szilárd. szerintem a szája meg az orra, na meg a füle olyan mint a tiéd a mosolya meg olyan Petis:)) Nagyon tündéri! Remélem már csak pár nap és jól megölelgethetem ezt a kismanót! Puszi Mary

bubi írta...

Szia!
Ha nem okoz gondot, el tudnád nekem küldeni a leírást ehhez a kiscipőhöz? Hanna folyton elhagyja a zoknijait, ahohy mászik a lakásban, hátha ez kitartóbb lenne... Kösz! :o)
Bubi

Jucuu írta...

Bubi megvan nekem az e-mail címed? Nem találom... Ez amúgy egy kis méretű cipő, de elvileg nem bonyolult nagyobbra csinálni, bár én nem próbáltam.

bubi írta...

hupsz, azt elfelejtettem (pirulós smile)
buboreek@gmail.com
Kösz! :o)

gabcsap írta...

Szia,ennek a cipőnek nekem megvan a leírása,nekem abban kéne segítség,hogy mi az a félpatent minta? Mert azt nem értem a leírásból...

Jucuu írta...

Emlékszem, azt egyszerűen én sem értettem, mit ért félpatent alatt.