2007. október 6., szombat

Hahtuvafonalak

Végre végre! Tegnap megjöttek a gyapjúfonalak, amiket 2 hónapja rendeltem. Jó sokáig tartott nekik! Többet nem is rendelek abból a boltból ilyet, ahonnan vettem, nem gondoltam, hogy ez a rendszer ott. Ráadásul egy gombolyag nem is jött, mert nem volt a gyártónál olyan szín most. A barna is kicsit csalódás volt, mert nem olyan szép, mint a képen. De nem baj, gyorsan nekiestem egy kisgatyónak, ilyen hahtuvanadrágra már nagyon szükségünk van! (Addig hahtuva marad ennek a gyapjúfonalnak a neve, amíg ki nem derítem, hogy mondják magyarul...) A képen nem annyira látszik, de legfelső világoskék, a középső fekete és a legalsó a barna színű. Fura megint ilyen fonallal kötni, nagyon kell vigyázni, hogy ne szakadjon el. De gyorsan bele lehet jönni.


Egy másik csomag is érkezett tegnap, teli szép anyagokkala pelenkákhoz. Még be kell avatni őket, azaz 60 fokon mosás, majd a szárítógépben forognak egy másfél órát, s ezek után remélem, hogy nem mennek jobban majd össze használat közben.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szeretnélek megkérni, hogy megírnád nekem, honnan szerezted be ezt a hahtuvafonalakat, mennyiért és még a bambusz kötőtűk beszerzési lehetőségének a címét is kérném. Köszönöm. Üdv: Szabó Ildikó email-em: szaboildiko50@gmail.com Jaj és nagyon ügyes vagy a munkáid alapján.