2009. december 16., szerda

Ma hozta a postás

Péntekre vártam, de már ma megérkezett. Most egy ideig néhány centivel a föld felett járok...

6 megjegyzés:

ercsu27 írta...

Óóóóóóóó, de jó neked! :-)

A miénk (Bucillával)még valahol félúton van!

Illetve egy elektromosat készített nekem egy kedves ismerősöm, csak még nem volt időm kipróbálni, ő már pár napja a szekrényemben van.
Egy lábbal hajtós van rendelés alatt...

Ez melyik? :-)

Jucuu írta...

Traveller. Nektek milyen jön? De izgalmas! Micsoda ismerőseid vannak, hogy elektromos rokkát tud készíteni! Neked van valaki, aki megmutassa, hogy kell fonni? Én nem találtam semmi tanfolyamot a környéken, ismerősöm pedig nincs, aki tudna fonni, így kénytelen leszek magamtól megtanulni.. Rendeltem egy dvd-t segítségnek, de hát az mégsem az igazi. De nagyon várom, hogy összerakjuk, csak kezeletlent vettem, így le kell pácolni még először. De karácsonyra már biztos pedálozhatok rajta. :)) Na jó kis regényt írtam. Ha nem gond neked, akkor esetleg e-mailben is beszélgethetünk erről az izgalmas dologról, hátha egymás segítségére lehetünk. :) Vagy legalább ti nekem. :))

Annamari írta...

Ajjaj... :-) csak pár centivel a föld felett? Én a fellegekben járnék :-) alig várom, hogy megmutasd teljes valójában :-)és lássuk a fonalakat :-)

ercsu27 írta...

Traveller? Gyönyörű darab az is!
Mi igazából a Louet S17-et választottuk Bucillával, rengeteg fejtörés után.
Az eletromosom viszont nagyon hasonlít az Ashford elektromosára (ő volt a minta)
Judit, egyáltalán nem gond, de szerintem te sokkal többet tudsz erről!:-) De nagyon szívesen megosztom veled, amit tudok, meg amit össze tudok szedni a témában.
Rikkerékhez szeretnék majd lemenni, ők sokat tudnak erről is (bár a férj megmosolygott a spindle drop miatt :-)), de most rettenetesen el vannak havazva. Talán majd az év elején.
Mást egyelőre nem tudok, aki tudná, hogyan kell.

ritarenata írta...

oooooh. megjött a dögöske!
szep karacsonyod lesz. ugye?!
üdv tirolbol, ri

Timici írta...

gratulálok az új szerzeményedhez!
innentől fogva megállíthatatlan leszel:o)))