2009. március 13., péntek

Névnap és szekrény

Szilárd névnapját szerdán ünnepeltük, ennek örömére készítettem az alábbi apróságot neki.


Egy kiszsákot varrtam, amire a VERSES ZSÁK felirat került, bele pedig néhány kártya. A kártyák egyik oldalára mondókát írtam, a másikra pedig valami mondókához illőt rajzoltunk. A kártyákat fóliával bevontam, pár hete találtam az egyik boltban a laminálógépet, az eredeti ár negyedéért árulták, jó vásár volt.


Nagy örömünkre Szilárdnak nagyon tetszik a játék, ő húz egy kártyát a zsákból, anya meg valami vicceset mesél. A kedvenc a mozdonyos kártya (S-sz beh sok súly...), arra le-fel lehet szaladgálni. :)

Másik örömöm a varrószobai szekrény, azaz kettő is, ami elkészült. Szerintem annyira szépek lettek, hogy szívem szerint beülnék a szobába és csak azokat nézegetném. Az alapszínük ugyanaz, mint ami a falon van, de már az első rétegnél kiderült, hogy nem mutat jól, ezért vettünk egy kicsit sötétebb árnyalatot belőle, a szekrények teteje és a fiókok már ezzel lettek lekenve.


Ez rengeteget dobott az összképen, ráadásnak lecseréltük a régi ronda fogókat ilyen mutatós ezüst színűekre.
Sajnos már nem ez a kép fogad a szobában, mert miután gyönyörködtem egy sort, átpakoltam a másik sarokból és polcról az összes dobozt, zacskót ezekre, s hétvégén kezdődik ismét a festés.

3 megjegyzés:

zazálea írta...

Jucuu, mindig olyan jó ötleteid vannak. Szeretem, hogy nem készen vásárolt játékok tömkelegével lepitek el (és meg) Szilárdot, hanem mindig van valami a tarsolyodban, most éppen szó szerint is.

Timici írta...

szuper 5let ez a verses zsák:o), utólag is boldog névnapot Szilárdnak!
A szekrénynek isteni színe van én is elnézegetném.;o)

Jucuu írta...

Köszi Zazálea, persze próbálunk nem összevásárolni mindent (bár néha nehéz megállni:)), de az is segíti a dolgot, hogy a rokonok 2000km-re vannak, így tőlük sem kap Szilárd semmi olyat. :)
Timici köszi, Szilárd nevében is, meg a szekrény nevében is, :)))