2011. július 14., csütörtök

Vasárnap?

Vasárnap délután ismét közös kötés Kecskeméten!

Mivel egyedül nehéz közös kötni, így várok mindenkit, aki szeretne csatlakozni a szokásos (Kicsikató, ugye akkor legyen a szokásos? Megnéztem tegnap, épp Vincent felirat van rajta.) helyen, mondjuk 15 órakor?

9 megjegyzés:

Jucuu írta...

Kicsikató tudsz esetleg ennek is egy facebook eseményt csinálni? S ugye ráérsz vasárnap? :)

King.art írta...

Igen-igen, én most már nagyon szeretnék végre eljutni. remélem nem jönn közbe semmi,szerencsére még mutogatni valóm is van. :)

maggomboc írta...

énisénis.... szeretnék végre menni, megismerkedni veletek, de sajna mi csak hétfőn érkezünk haza Kecskemétre:(
Sebaj... egyszer talán úgy alakul, hogy személyesen is találkozhatunk.

Waldorf manófaktúra írta...

A múltkorinál nekem is több program összefutott, de eddig szabad a 17-e. Nagyon szeretnék elmenni és találkozni Veletek. Mutogatni valóm is akad, de nem kötés. Nem baj?
Gabi

Jucuu írta...

Gabi óriási örömet okoznál, ha eljönnél, régóta szeretnélek megismerni! Igen, írhattam volna a bejegyzésbe, hogy kötés nélkül is nyugodtan lehet jönni, bele is írom. :)
Maggombóc sajnálom, hogy nem tudsz jönni! De szerencsére a lányok havonta összejárnak, így még biztos lesz lehetőséged. :)
Kinga, reméltem, hogy összefutunk itt is, nincs kifogás, neked jönnöd kell! ;)

maggomboc írta...

Nem, sajna nem valószínű... bár sose mondd, hogy soha. Ugye én is külföldön élek, és pont most utazunk haza nyaralni (na ez milyen faramuci... most haza, vagy nyaralni?)
Marad, hogy kövessem a blogjaitokat és itt csodáljam alkotásaitokat.

peony írta...

Bár most éppen hűvösebb a viszonyom a keskeméti rokonsággal, de azért én is igyekszem ott lenni...

Verocs írta...

Sziasztok,
sajnos nálam ez most is kimarad, akárcsak tavaly :((( pedig olyan jó lenne már személyesen találkozni!!! utazom haza osztálytalálkozóra Keszthelyre,utána meg egy kicsit a szülőknél leszek. De tényleg szinte havonta kéthavonta találkozunk...szóval majd a következő..:)))

KicsiKató írta...

Ó, hát a google reader-öm lehagyta ezt a bejegyzést, ne haragudjatok. Természetesen megyek és máris varázsolom nektek a facebook linket, ahol lehet jelezni és hirdetni a részvételt:
http://www.facebook.com/event.php?eid=246600335368853

Maggombóc, kb. havonta találkozunk a többi kecskeméti (és majdnem-kecskeméti) elvetemült kötőssel, ha van kedved, csatlakozhatsz máskor is!