2010. augusztus 5., csütörtök

Cipelő cica

Még tavasszal kaptam az ötletet egyik ismerősömtől, hogy repülőútra készüljek valami meglepetéssel Szilárdnak, így az út jobban fog menni. Bevált a dolog, akkor egy pici repülőt kapott, amit a felszállás után varázsoltunk elő a táskájából s ezzel a leszállásig nagyon jól elszórakozott.

tök jó, hogy a képre kattintva a cica orrán tükröződik az égbolt meg egy óriási fenyőfa, ezt csak utólag vettem észre

Mostani utunk előtt is törtem a fejem, vajon mi lenne értelmes meglepetés neki, mígnem KAnya megmutatta a gyerekei által készített cipelő cicáikat az Együtt kötünk blogban. Fonalkeresés következett és kicsi tervezés, hogy lehetőleg ne kelljen semmit sem varrnom az egész cicán. Egyedül az orrához kellett vennem gombot, megfelelő gyöngyöt találtam itthon, a fonal pedig saját festés.


A repülőút jól telt, én majdnem elfelejtettem az egész cicát, csak akkor jutott eszembe, mikor Szilárd másfél óra után elkezdett unatkozni. Nagyon nagy sikert aratott, azóta is lelkesen játszik vele, s most, hogy elkezdte az ovit, ezt viszi magával a délutáni alváshoz.

9 megjegyzés:

aarkus írta...

Jaj, de helyes lett, nagyon tetszik a színe, gyönyörű ez a bársonyos zöld!

zazálea írta...

Ovi? ??? Az nem lehet, máris... te jó ég..

Amanda írta...

Nagyon kedves ajándék! És tényleg nagyon szép ez a zöld.

Annamari írta...

Nagyon jópofa macsek :o)

Emi írta...

Miért éppen cipelő? Nagyon tetszik!

Flier Judit írta...

Helyes lett ez a cica! Az első kép nagyon tetszik a felhőkkel az orrán :)

BKata írta...

Jaj, de örülök! És gyönyörű lett! A fonalad is, meg a cica is!

rojalka írta...

Nagyon cuki!

Jucuu írta...

Ugye, Zazálea? És ha tudnád, hogy milyen gyorsan beilleszkedett úgy, hogy egy szót nem ért, csak nézünk, én meg próbálom feldolgozni, hogy ilyen könnyen leválik...